středa 7. března 2018

Kdo vraždí v pražských ulicích?

(RL) Jiná Pravda přináší nejaktuálnější informace o vrahovi, který řádí v ulicích Prahy a před kterým varovaly ve společném prohlášení obě pražské Hlídky.

Podle zdrojů Jiné Pravdy je vrahem mladá žena, upírka, jejíž osobnost byla zásadním způsobem poškozena zatím neznámým vlivem. Není doposud zřejmé, zda jde o dočasné nebo trvalé poškození osobnosti, ale jeho rozsah je takový, že nejspíš volně nekontroluje své činy. Přesto neztratila svou inteligenci, a je tudíž extrémně nebezpečná.

Jedná se o výjimečně agresivní osobu disponující značnou osobní mocí. Je potvrzeno, že dokáže vystoupit nejméně do druhé hladiny Šera a celý rozsah jejích schopností doposud není znám. Mezi její oběti patří jak temní, tak světlí a neomezuje se na civilní, bezbranné jiné, ale nezastaví se ani před bojeschopným upírem, vlkodlakem či obrateněm.

Vražedkyně je zhruba 160 cm vysoká, má atletickou postavu a delší tmavě blond vlasy. Její pohyb po Praze se zatím zdá být náhodný. Doposud byla viděna v oblasti Stromovky, Riegrových sadů a Palmovky. Útočí v zásadě na potkání, ale své oběti si většinou hledá na odlehlých místech, zejména v parcích. Hlídky varují všechny Jiné, aby se ji nepokoušeli zadržet nebo zneškodnit vlastními silami, ale v případě, že by ji spatřili, aby okamžitě volali příslušnou Hlídku.

Vedení Denní Hlídky se ústy Nejtemnějšího Václava Poláka vyjádřilo: „Na vypátrání vražednice jsme zaměřili všechny síly a ve spojení Denní a Noční hlídky jsme vypracovali funkční bojový plán. O jejích nejbližších krocích a místech, kde se vyskytovala, snili všichni vykladači a jasnovidci Noční i Denní Hlídky a dochází k vyšetřování v součinnosti obou Hlídek. Chceme vyzvat všechny pražské Jiné, aby si dávali pozor, jde o výjimečně nebezpečnou osobu, která se nekontroluje“.

Dle informací redakce Hlídky úzce spolupracují při pátrání po vražedkyni s pražskou Alfou Vlčicí a Nejvyšší upírkou Alexandrou Zychovou. Obě poskytly Hlídkám dobrovolníky schopné zachytit stopy této nebezpečné vražednice a ti po ní v současné době intenzivně pátrají po celé Praze.

„Komunita pražských upírů je touto situací silně otřesena a distancuje se od činů oné osoby. Naši lidé, na žádost Denní Hlídky, momentálně po této osobě intenzivně pátrají a jsme připraveni poskytnout okamžitou pomoc každému, kdo by jí byl napaden.“ Uvedl k tomu zástupce pražské upíří komunity. 

8 komentářů:

  1. No tyvole, jeblá upírka! Já to řikal odzačátku, že jsou nebezpečný!

    OdpovědětVymazat
  2. A co na to Inkvizice? Tahle Temná tady masivně narušuje rovnováhu! Za to by se měl někdo zodpovídat!!!

    OdpovědětVymazat
  3. sejmete tu svini kolikem do srdce nic jinyho nezaslouzi

    OdpovědětVymazat
  4. To bylo pořád křiku "světlí migranti, světlí migranti". Kdo tu vraždí? Kdo je predátor? Chyťte se všichni za nos...

    OdpovědětVymazat
  5. random civilista7. března 2018 v 17:19

    A nepřipadá vám důležitější než to, co je zač (a to jeblá 3,14ča), to, že po ní jdou všichni? Temní, světlí, všichni. Snad ji dostanou brzy!

    OdpovědětVymazat
  6. Jo tak upíři honí vlastní upírku, no ti se určitě budou moct přetrhnout, aby jí mohli předhodit k lynčování. Když vědí, že příště můžou být na jejím místě oni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. random civilista7. března 2018 v 21:21

      Jaký lynčování ty vole. Normální trest za ty hnusárny co provádí! Ségra mý holky dělá v hlídce tak vo tom náhodou něco vim! Svoje objeti roztrhá na kusy a pak z důležitejch vnitřností udělá pentagram a doprostředka pak položí hlavu do který namočí. Úplně cáklá. Přeju jí všechno so se jí stane, mrše.

      Vymazat