středa 14. března 2018

Inkvizice provádí v Praze velký zátah na nejvyšších místech (aktualizováno)

(RL) Inkvizice nemívala v Praze příliš početné zastoupení, to se ale v posledních týdnech dramaticky změnilo a do Prahy přicestovala vyšetřovat větší skupina Inkvizitorů.

Podle zdrojů Jiné Pravdy tento zvýšený zájem Inkvizice o Prahu mohl být důsledkem nedávné podivné události, která zasáhla všechny Jiné v Praze a je popisována jako v hlavě slyšitelný přetrvávající tikot. Podle některých indicií mohla mít právě tato událost spojitost s posunem Prahy směrem ke Světlu. S případem je podle všeho spojeno i bývalé vedení Denní Hlídky, jmenovitě Eva Schwarzkoppová a její zástupce Filip Viktorovič Ragulin, kteří nedávno opustili Prahu.


Informace Jiné Pravdy indikují, že zájem Inkvizice nekončí u výše uvedených, ale že zaslala formální obvinění na vysoká místa v obou pražských Hlídkách. Naše zdroje uvádějí, že by se v pátek 16. 3. 2018 měl konat velký soudní tribunál s obviněnými.

"V první řadě bych rád uvedl, že zájmy Inkvizice nemohu nijak znát, ale dle mého si v Praze zřídili pobočku už proto, že je Praha středem Evropy a z logistického hlediska to dává největší smysl. Dále mohu potvrdit, že jsem obdržel, řekněme, zvýšené množství žalob, nicméně o důvodech bych nerad hovořil předem a jistě se je dozvíte při vynesení rozsudku, případně na tribunálu, pokud bude veřejný." Komentoval za Denní Hlídku Václav Polák

Mluvčí Noční hlídky uvedla "Bohužel, právě kvůli probíhajícímu vyšetřování Inkvizice bychom toto zatím neradi komentovali. Můžete počítat s vyjádřením, až tribunál proběhne." 

2 komentáře:

  1. A bude tam redakce přítomná? Nebo aspoň korespondent?

    OdpovědětVymazat
  2. Rádi bychom byli přítomní, ale bohužel ani redakce Jiné Pravdy nemá výjimku.

    OdpovědětVymazat