sobota 10. března 2018

Budoucnoust podle hvězd na týden 10. - 17. 3. 2018

(Sdělení KK) Naše společnost Jiných se v poslední době málo obrací k moudrosti, kterou nám nabízejí hvězdy a Karel K. by tímto rád chtěl tyto vědomosti zprostředkovat pražským Jiným.

Černí mágové:
Čeká vás týden, ve kterém projevíte nezlomnou vůli jít za svými cíli a dáte to svému okolí jasně najevo. Vaše orientace na podávání skvělých výkonů se však neomezí jen na pracovní oblast, chcete zazářit i před svými blízkými. A podaří se vám to!

Vědmy:
Harmonický týden přinese hodně energie i kopec možností. Planety radí, abyste nebyli přehnaně důvěřiví a věci si pořádně prověřovali. A mračí se i na vaše neustálé přepínání sil. Zvolněte! Více odpočívejte, nejlépe v rodinném kruhu či s přáteli.

Vlkodlaci:
V první polovině týdne se těšte na úspěchy v práci i spoustu elánu. V jeho druhé polovině se budete cítit tak trochu frustrovaní a vaše myšlenky se budou točit okolo životních neúspěchů. O víkendu se pobavíte, čekejte trapasy i rodinné události.

Upíři:
Bude se vám v tomto týdnu dařit. Máte podporu vesmíru a tak se můžete bez obav pustit do mnoha nových věcí. V některých okamžicích vás čeká boj s vlastním egem, ale nesklouznete k aroganci, ovládnete se. Zajděte si načerpat síly do jarní přírody.

Vykladači:
Připravte se na složitější týden, kdy se budou věci zdržovat. Budete mít tendence naříkat si na život a přemýšlet o vlastní smůle. Nic netrvá věčně, je to jen vliv planet a brzy pomine. Zvládnete vše díky moudrým lidem a podpoře své vlastní rodiny.

Bílí mágové:
Hodně věcí se v tomto týdnu bude komplikovat. Kvůli zpomalenému tempu a průtahům si vaše nervy pořádně neodpočinou. Bude to znát na vaší náladě. Snažte se odpočívat a věnovat se rodině. Je to dobrý lék na sklíčenost a váš aktuální životní pesimismus.

Zaříkavači:
V tomto týdnu budete mít nejednu šanci na úspěch. A to jak v zaměstnání, tak i na domácím poli a v oblasti financí. Některé dosud stagnující záležitosti dospějí konečně k dobrému konci. Hodně zábavy a pohodových chvil vás čeká v kruhu nejbližších.

Léčitelé:
Protože budete úspěšní, zvedne se vám rovněž sebevědomí. Bude nutné dát si pozor, aby se to nepodepsalo na vztazích s okolím. Naštěstí to zvládnete a přehodnotíte určité postoje i přesvědčení. Potkáte také člověka, který vám bude hodně prospěšný.

Obrateňky:
Víkend prožijete ještě v klidu a pohodě, ale se začátkem týdne mohou začít problémy. Měli by jste se o sebe více dbát, jinak by se vám mohlo stát, že si zlomíte nohu při pádu ze schodů, nebo že vás ve tváři pořeže zrcadlo, když uklouznete v koupelně.

Jasnovidci:
Tento týden bude poměrně hektický. V práci se prosadíte, ukážete nadřízeným talent a dostane se vám ocenění za vaši objektivitu a nestranný přístup při řešení problémů. Pozor si musíte dát na svou vznětlivost. Budete mít sklony k hulákání na blízké.

5 komentářů:

  1. Zdrcadlo? Well, začínám se bát.. bohužel to nebude o mé zdraví, leč o vzdělání zadavatele.
    Děkuji za kávu, chutnala výtečně.

    OdpovědětVymazat
  2. To mě vždycky zajímalo, jak tyhle plošný horoskopy fungujou při střetu. Jakože když by si Lexxa s Polákem začali vyjasňovat, kdo z nich bude capo di tutti capi, komu z nich by se dařilo?

    OdpovědětVymazat
  3. To by mě zajímalo, kdo je Karel K, ale hlavně, kde kupuje svůj matroš?

    OdpovědětVymazat
  4. Random civilista12. března 2018 v 0:11

    A už Kalle zakopla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O pár chimér a nějaký prošlý kafe, nic vážného.

      Vymazat